Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste opnames Arrow zijn afgerond

Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.

Het slotseizoen van Arrow ging 15 oktober van start bij The CW. Precies een week later, op dinsdag 22 oktober, startte het seizoen ook bij Netflix. Arrow vertelt de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow in de moderne tijd. Vijf jaar nadat Oliver Queen schipbreuk heeft geleden en gedacht werd dat hij was overleden, wordt hij levend aangetroffen op een afgelegen eiland in de grote oceaan. Terwijl Oliver opnieuw zijn relaties met zijn vrienden en familie probeert op te pakken, creëert hij zijn alter ego, The Green Arrow, waarmee hij de strijd aangaat met de verkeerde acties van zijn familie en de ziektes van de maatschappij.

Na acht seizoenen nemen we binnenkort afscheid van de superheld met capuchon, gespeeld door Stephen Amell. Terwijl hij en de rest van de cast en crew de laatste aflevering opnamen, plaatsten ze hun laatste momenten op sociale media. ”Vanavond is de laatste nacht dat ik het Arrow-pak draag”, tweette Amell met een foto van hem in het iconische pak.


De voormalige producent en showrunner Marc Guggenheim en de huidige showrunner Beth Schwartz plaatsten onderstaand bericht op Twitter nadat de laatste opnamen van aflevering 170 waren afgerond. Het laatste seizoen van Arrow bestaat uit tien afleveringen, waarvan er inmiddels vier zijn uitgezonden door The CW.

Vorige aflevering
Fadeout
Fadeout
08x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
14 nov 2019 12:39 -
Zal Arrow gaan missen.
Reageer
avatar_anonymous
14 nov 2019 15:07 -
Heb er van genoten en van de laatste paar afleveringen zal ik er ook nog wel van genieten, maar na 8 seizoenen is het ook wel mooi geweest.
Reageer
avatar_eentje
15 nov 2019 00:59 - 22 sep 2021 04:49
Ik loop in de hele arrowverse nog achter de seizoen van vorig jaar nog niet gezien. Moey eerlijk zeggen dat ik het al steeds minder vond worden. Ga het puur kijken omdat ik graag afsluiting wil van serie. Wat dat betreft mogeb supergirl dc legens en flash ook wel stoppen. Zijn net als Arrow alleen minder snel rej stuk minder aantrekkelijk geworden
Reageer
avatar_BlackBiker
15 nov 2019 11:20 -
Eens met H3nDri3. Het was een leuke serie, maar hij heeft lang genoeg geduurd. Ben nog wel benieuwd naar de grote crossover (Crisis on Infinite Earths). En dan mag het over zijn.
Reageer
Arrow