Archer

8,0 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Elfde seizoen Archer in september in première

De premièredatum van het elfde seizoen van Archer is bekend gemaakt en er is ook een trailer te bekijken van het nieuwe seizoen.

De première van het elfde seizoen van de Amerikaanse animatieserie Archer werd eerder dit jaar uitgesteld. De productie van deze serie liep namelijk, zoals vele anderen, vertraging op. De première van het seizoen stond oorspronkelijk gepland op 6 mei. FXX heeft nu bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen 16 september in première gaat.

Er werd ook een trailer uitgebracht van het elfde seizoen van de Emmy Award winnende animatieserie, die draait om meesterspion Sterling Archer. Archer's moeder Malory is de baas van de spionnenorganisatie ISIS. De ex van Archer is spionne Lana Kane en heeft nu een relatie met de saaie controller Cyril Figgis.

Vorige aflevering
Cold Fusion
Cold Fusion
11x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
zondag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00