Aquarius

7.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Aquarius

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aquarius. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Aquarius
Aquarius is weer zo’n razend spannende en verslavende serie. We zijn in het Los Angeles van de jaren zestig, niet lang voordat sekteleider Charles Manson berucht zal worden als het brein achter de meest besproken moorden van zijn tijd. Manson heeft nog geen enorme schare volgelingen, maar aan charisma ontbreekt het hem niet. Hij heeft grote plannen en probeert kwetsbare jonge mensen zover te krijgen dat ze zich bij hem aansluiten. De autoriteiten beginnen zich zorgen te maken en schakelen de politie in om te onderzoeken wat er gaande is. Zo krijgt de door de wol geverfde inspecteur Sam Hodiak (David Duchovny, The X-Files) opdracht om met hulp van een jonge collega te infiltreren in de kringen rond Manson. Dat lukt, en Hodiak stuit op een beangstigend web van manipulatie en moord. Maar door zijn compromisloze onderzoeksaanpak wekt hij veel weerstand en brengt hij iemand zelfs in levensgevaar.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just
Acteurs: David Meunier, Gethin Anthony, Whitney Rose Pynn, Emma Dumont
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Aquarius:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Aquarius. Voor welke tv-serie heeft David Duchovny (Sam Hodiak) een Golden Globe award gewonnen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
I Will
I Will
02x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Kimmiie
27 Mei 2016 21:17 -
Vind het een super leuke serie! David Duchovny is ook mijn favoriete acteur, dus zou het gewelding vinden als ik de DVD krijg!
Reageer
Aquarius