Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Fox vernieuwt Animal Control met derde seizoen vóór de start van seizoen twee

Fox Entertainment heeft een vroeg seizoen drie gegeven aan de werkcomedy Animal Control.

De vernieuwing komt een maand voordat de serie met Joel McHale in de hoofdrol voor zijn tweede seizoen op 6 maart van start gaat, samen met Family Guy.

Animal Control is de eerste live-action komedie die volledig in handen is van Fox - en de enige huidige live-action serie - wat het bedrijf flexibiliteit geeft bij beslissingen over vernieuwing.

Animal Control

De komedie, die een record streamingdebuut scoorde voor Fox, heeft gezorgd voor internationale verkoop in belangrijke Engelstalige gebieden, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, wat inkomsten oplevert voor het bedrijf. Tot de eigen scriptseries van het netwerk behoort ook de animatiekomedie Krapopolis.

Na het zien van de creatieve richting van seizoen twee, met inbegrip van voltooide afleveringen, voelde de leiding van Fox zich zeker over het bestellen van nog een seizoen, dat zal worden opgenomen na een pauze na het einde van filmen voor seizoen twee om de schema's van iedereen tegemoet te komen.

"Animal Control is een ongelooflijk oneerbiedige serie die alles uitdrukt wat kijkers verwachten van een Fox-komedie", zegt Michael Thorn, president Scripted Programming van Fox Entertainment. "We zijn zo onder de indruk van het werk dat Joel, Bob, Rob, Dan, Tad, Jake en de hele cast afleveren voor seizoen twee dat we ze willen belonen met de kans om fans volgend seizoen nog meer van deze speciale serie te bieden."

Animal Control is gemaakt door Bob Fisher, Rob Greenberg en Dan Sterling, Tad Quill is de showrunner en de vier zijn samen met McHale en Jake Fuller verantwoordelijk voor de productie.

De serie volgt een groep lokale medewerkers van de dierenbescherming wiens leven wordt bemoeilijkt door het feit dat dieren eenvoudig zijn, maar mensen niet. McHale speelt de rol van Frank, een eigenzinnige, excentrieke medewerker van de dierenbescherming die misschien niet heeft gestudeerd, maar nog steeds de meest belezen persoon in de kamer is. Frank is een voormalig agent die corruptie op zijn afdeling aan het licht probeerde te brengen, maar door zijn inspanningen werd hij ontslagen, wat misschien verklaart waarom hij zo cynisch en krenterig is. Hij heeft een bijna bovenmenselijk vermogen om dieren te begrijpen. Mensen... niet zo goed.

Michael Rowland, Vella Lovell, Ravi Patel en Grace Palmer spelen ook mee en Gerry Dee komt terug. Seizoen twee, dat het paringsseizoen inluidt - voor zowel de dieren als de agenten die hen beschermen - heeft gastacteurs Ken Jeong (Community), Sarah Chalke (Scrubs) en Krystal Smith (Welcome to Flatch) die terugkomt.

De première-aflevering van Animal Control was Fox's meest gestreamde scriptdebuut en meest gestreamde komedie-aflevering ooit, met een gemiddelde van 5,2 miljoen multiplatformkijkers, waaronder 2,6 miljoen op Hulu, een stijging van +302% ten opzichte van Live + Same Day.

Animal Control wordt geproduceerd door Fox Entertainment Studios en geleid door Fisher, Greenberg, Sterling, Quill, Fuller (Jax Media) en McHale. De serie wordt gedistribueerd door Fox Entertainment Global, dat de serie in het Verenigd Koninkrijk heeft verkocht aan Channel 4, Foxtel's FOX8 in Australië, CBC en CBC Gem in Canada en TVNZ in Nieuw-Zeeland.

Hieronder kun je de trailer voor seizoen twee van Animal Control bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Unicorns and Mountain Lions
Unicorns and Mountain Lions
01x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Animal Control