Angel Beats!

7.6 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2010 - 2015 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20102015 (Beëindigd)
Genres:Anime
Angel Beats! is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 3 april 2010.

Het verhaal speelt zich af in het hiernamaals en gaat over Otonashi, een jongen die alle herinneringen van zijn leven is kwijtgeraakt nadat hij is gestorven. Hij is ingeschreven voor de afterlifeschool en hij ontmoet een meisje genaamd Yuri. Zij nodigt hem uit om lid te worden van the Afterlife Battlefront, een organisatie die tegen God vecht en waarvan zij de leider is. The Afterlife Battlefront vecht tegen Angel, de president van de studentenraad met bovennatuurlijke krachten. Otanashi merkt dat de organisatie nauwelijks iets weet over Angel en hij begint zich steeds meer af te vragen of hun strijd wel zin heeft.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Angel Beats!.
Angel Beats!