American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Animatieserie American Dad! krijgt nieuwe seizoenen

American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.

American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. Stan Smith ondervindt vaak moeite met onderscheid maken tussen de verplichtingen die voortvloeien uit zijn baan en zijn privéleven thuis.Er zijn nog twee seizoenen besteld van Seth MacFarlane‘s animatieserie American Dad!, die dit jaar zijn mijlpaal van de 300ste aflevering zal bereiken tijdens het 17e seizoen. De verlenging met een 18e en 19e seizoen werd gisteren aangekondigd in de presentatie van TBS tijdens de TCA Winter Press Tour. In Nederland en België wordt de animatieserie uitgezonden door Comedy Central.
Vorige aflevering
The Hand that Rocks the Rogu
16x20
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2