American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Animatieserie American Dad! krijgt nieuwe seizoenen

American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.

American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. Stan Smith ondervindt vaak moeite met onderscheid maken tussen de verplichtingen die voortvloeien uit zijn baan en zijn privéleven thuis.Er zijn nog twee seizoenen besteld van Seth MacFarlane‘s animatieserie American Dad!, die dit jaar zijn mijlpaal van de 300ste aflevering zal bereiken tijdens het 17e seizoen. De verlenging met een 18e en 19e seizoen werd gisteren aangekondigd in de presentatie van TBS tijdens de TCA Winter Press Tour. In Nederland en België wordt de animatieserie uitgezonden door Comedy Central.
Vorige aflevering
Yule. Tide. Repeat
Yule. Tide. Repeat
17x24
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00