American Dad!

7.7 / 10
21 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Animatieserie American Dad! krijgt nieuwe seizoenen

American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.

American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. Stan Smith ondervindt vaak moeite met onderscheid maken tussen de verplichtingen die voortvloeien uit zijn baan en zijn privéleven thuis.Er zijn nog twee seizoenen besteld van Seth MacFarlane‘s animatieserie American Dad!, die dit jaar zijn mijlpaal van de 300ste aflevering zal bereiken tijdens het 17e seizoen. De verlenging met een 18e en 19e seizoen werd gisteren aangekondigd in de presentatie van TBS tijdens de TCA Winter Press Tour. In Nederland en België wordt de animatieserie uitgezonden door Comedy Central.
Vorige aflevering
The Hand that Rocks the Rogu
16x20
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00