Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FX geeft teaser vrij voor derde seizoen van American Horror Stories

FX hoopt de belangstelling aan te wakkeren voor het nieuwe seizoen van American Horror Stories.

Het netwerk heeft zojuist een teaser vrijgegeven voor de vier afleveringen tellende spin-offserie van Ryan Murphy en Brad Falchuk's American Horror Story. American Horror Stories is een anthologieserie met elke aflevering een ander horrorverhaal.

American Horror Stories

Zoals al eerder bekend werd gemaakt, zal de voormalige Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna de hoofdrol spelen in een aflevering van American Horror Stories getiteld Tapeworm (Lintworm). Details van de aflevering zijn nog niet bekend.

Sinds 2011 hebben de makers van American Horror Story het horrorgenre opnieuw gedefinieerd met verschillende afleveringen over een griezelig gesticht, een heksenkring, een reizende freakshow, een spookhotel en de apocalyps zelf. De televisieserie heeft een legioen toegewijde fans voortgebracht die uitkijken naar de verschrikkingen van het volgende hoofdstuk.

De serie, dat donderdag 26 oktober van start gaat op Hulu, wordt geproduceerd door Murphy, Falchuk, Alexis Martin Woodall, Max Winkler, Manny Coto en Jon Robin Baitz. De franchise wordt geproduceerd door 20th Television.

Bekijk hieronder enkele posters en de teaser voor American Horror Stories seizoen drie.

14140 American Horror Stories s3 poster 1

14140 American Horror Stories s3 poster 2

14140 American Horror Stories s3 poster 3
Video on youtube
Vorige aflevering
Organ
Organ
03x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Stories