Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor tweede seizoen Altered Carbon

Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Eind deze maand zal het tweede seizoen beschikbaar komen dat uit acht afleveringen bestaat.

Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven.

De serie Altered Carbon blijft zich ook in het tweede seizoen verdiepen in de thema's identiteit, sterfelijkheid en menselijke ziel over langere perioden en verschillende werelden in het universum. Deze keer belandt Takeshi Kovacs in zijn zoektocht naar zijn oude liefde Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry) op zijn thuisplaneet Harlan’s World. Hij wordt er op een moordzaak gezet, waarbij het vinden van Quellcrist tevens essentieel blijkt voor zijn onderzoek. Takeshi Kovacs werd vorig seizoen voor het grootste deel gespeeld door Joel Kinnaman, maar dit seizoen neemt Anthony Mackie de rol over.

Het tweede seizoen van Altered Carbon verschijnt 27 februari op Netflix. Gisteren is onderstaande trailer gelanceerd.

Video on youtube
Vorige aflevering
Broken Angels
Broken Angels
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Altered Carbon