Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Als De Dijken Breken binnenkort wereldwijd te zien

De Nederlands/Belgische dramaserie van de EO en Eén, Als De Dijken Breken, is verkocht aan diverse landen wereldwijd.

Vanaf 19 oktober kunnen mensen in de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Groot Brittannië en Nieuw Zeeland zien wat er gebeurt als in België en Nederland de dijken breken. Dit kan doordat Dutch Features Global Entertainment een deal heeft gesloten met AMC Networks, de zender van The Walking Dead, Breaking Bad en Mad Men. AMC gaat de serie uitzenden via hun nieuwe on-demand kanaal Sundance Now.

In de zesdelige serie Als De Dijken Breken zien we een grote storm op Nederland afkomen en moet premier Hans Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen. Het eerste en enige seizoen was vanaf 5 november 2016 te zien bij de EO.

Deze deal van Dutch Features is één van de grootste deals op meerdere territoria die met een televisieserie is behaald. Naast Aschat speelde ook onder andere Loek Peters, Aart Staartjes, Frank Lammers, Janni Goslinga, Susan Visser en Bianca Krijgsman een rol in de dramaserie Als De Dijken Breken. Op MijnSerie zijn twee recensies geschreven over de serie Als de Dijken Breken.

Heb jij de serie Als De Dijken Breken gezien? Denk je dat de serie een succes zal worden in het buitenland?


Vorige aflevering
The Netherlands Above Water
The Netherlands Above Water
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00