Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en nieuwe trailer voor All the Light We Cannot See

Netflix heeft de nieuwste trailer gedropt voor Shawn Levy's gelimiteerde serie All the Light We Cannot See.

Gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende roman met dezelfde naam van Anthony Doer, volgt All the Light We Cannot See het verhaal van Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje en haar vader, Daniel LeBlanc (Mark Ruffalo, I Know This Much Is True), die het door de Duitsers bezette Parijs ontvluchten met een legendarische diamant om te voorkomen dat deze in handen van de nazi's valt. Marie-Laure en Daniel worden meedogenloos achtervolgd door een wrede Gestapo-officier die de steen voor zijn eigen egoïstische doeleinden wil bezitten en vinden al snel een schuilplaats in St. Malo, waar ze gaan wonen bij een teruggetrokken oom die clandestiene radio-uitzendingen uitzendt als onderdeel van het verzet.Naast Loberti en Ruffalo (foto) speelt Nell Sutton Marie-Laure in haar jonge jaren, Lars Eidinger (Babylon Berlin) speelt Von Rumpel en Marion Bailey (The Crown) speelt Madame Manec. De serie gaat donderdag 2 november in première.

All the Light We Cannot See werd gepubliceerd in 2014 en kreeg lovende kritieken, een Pulitzer Prize in 2015 en de Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction in hetzelfde jaar. Het boek heeft meer dan 200 weken op de bestsellerlijst van de New York Times gestaan en er zijn meer dan 5,7 miljoen exemplaren van verkocht in Noord-Amerika in print, e-book en audioformaat en nog eens 9,5 miljoen wereldwijd.

Levy produceert samen met Dan Levine en Josh Barry onder zijn naam 21 Laps Entertainment en regisseert alle vier de afleveringen, geschreven door co-uitvoerend producent Steven Knight (Peaky Blinders). Joe Strechay is geassocieerd producent en adviseur op het gebied van blindheid en toegankelijkheid.

Bekijk hieronder de trailer van All the Light We Cannot See.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All the Light We Cannot See