Agatha Christie's Marple

8.1 / 10
120 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 3, Aflevering 4

Nemesis

Vol ongeloof leest Miss Marple de brief die ze heeft ontvangen van de pas overleden Mr. Rafiel, een kennis die ze op haar reizen ontmoette. Hij herkent destijds al Miss Marple's drang naar de waarheid en heeft daarom instructies voor haar achtergelaten om na zijn dood een misdrijf te onderzoeken. Het enige probleem is dat hij vergeten is Miss Marple te vertellen wie er bij het misdrijf betrokken was en wanneer het is gepleegd.
Gastrollen:
Lee Ingleby(DC Colin Hards), Richard E. Grant(Raymond West), Dan Stevens(Michael Faber), Laura Michelle Kelly(Verity Hunt), Ruth Wilson(Georgina Barrow), Johnny Briggs(Sydney Lumley), George Cole(Laurence Raeburn), Ronni Ancona(Amanda Dalrymple), Adrian Rawlins(Derek Turnbull), Emily Woof(Rowena Waddy), Will Mellor(Martin Waddy), Amanda Burton(Sister Clotilde)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
1 januari 2009, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Agatha Christie's Marple