Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Officiële trailer vrijgegeven voor Netflix-serie A Man in Full met Jeff Daniels en Diane Lane

Jeff Daniels en Diane Lane spelen de hoofdrollen in deze gelimiteerde serie gebaseerd op de roman van Tom Wolfe.

Wat gebeurt er als een machtig man zijn macht dreigt te verliezen? Een totale shitshow. In A Man in Full van Netflix speelt Jeff Daniels vastgoedmagnaat Charlie Croker, wiens macht wordt bedreigd door een plotseling faillissement, belangenconflicten en mensen die zijn val vanuit elke hoek toejuichen. Voor een man die alles had, worden de dingen aanzienlijk verraderlijker.

A Man in Full

De trailer roept de kleingeestige politiek en vijandigheid op van HBO's Succession, dat al bijna een jaar weg is en waarvan de fans zeker op zoek zijn naar precies deze vorm van troost.

De gelimiteerde serie van zes afleveringen komt van schrijver, uitvoerend producent en showrunner David E. Kelley en is gebaseerd op de bestseller van Tom Wolfe.

Regina King, Matthew Tinker, Thomas C Wolfe, Alexandra Wolfe en Tommy Schlamme zijn ook uitvoerend producent. King regisseert aflevering 1, 5 en 6 en Schlemme aflevering 2, 3 en 4. De serie is een gezamenlijke productie met David E. Kelley Productions en Royal Ties Productions, Inc.

In de serie spelen Diane Lane als Charlie's ex-vrouw Martha, Lucy Liu als de oprichtster van een schoonheidsbedrijf, Tom Pelphrey als een leningverstrekker die Charlie wil vernietigen, Sarah Jones als Charlie's huidige vrouw Serena, William Jackson Harper als de burgemeester van Atlanta, Aml Ameen als een advocaat van Croker Industries, Jon Michael Hill als een werknemer van Croker Industries en Chanté Adams als zijn vrouw en Charlie's assistente.

A Man in Full gaat donderdag 2 mei in première op Netflix.

Hieronder kun je de trailer voor A Man in Full bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Judgment Day
Judgment Day
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Man in Full