Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime onthult premièredatum, first-look foto's en teaser voor A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow komt binnenkort naar Showtime. Het kabelnetwerk kondigde de premièredatum van de dramaserie aan.

Dit deed Showtime met de release van een aantal first-look foto's en een teaser trailer. Er zijn acht afleveringen geproduceerd.

De serie, met in de hoofdrollen Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Alexa Goodall, Johnny Harris, Fehinti Balogun, Leah Harvey, Paul Ready, John Heffernan, Lyès Salem, Björn Hlynur Haraldsson, Dee Ahluwalia en Anastasia Hille, is gebaseerd op de roman van Amor Towles. Het verhaal volgt graaf Alexander Iljitsj Rostov (McGregor) als hij gedwongen huisarrest krijgt na de Russische Revolutie.

A Gentleman in Moscow

Showtime onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"SHOWTIME heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe achtdelige serie A Gentleman in Moscow en kondigde aan dat de serie vrijdag 29 maart in première gaat op streaming en on demand voor Paramount+ abonnees met het Paramount+ with SHOWTIME plan vóór het debuut op Paramount+ with SHOWTIME op zondag 31 maart om 21.00 uur. De serie gaat ook op 29 maart in première op Paramount+ in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië, en andere internationale Paramount+-gebieden volgen op een later tijdstip.

A Gentleman in Moscow is een bewerking van Amor Towles' internationaal best verkochte roman en volgt graaf Alexander Rostov, gespeeld door Emmy Award-winnende acteur Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi, Halston), die in de nasleep van de Russische Revolutie ontdekt dat zijn vergulde verleden hem aan de verkeerde kant van de geschiedenis heeft geplaatst. Onmiddellijke executie blijft hem bespaard, maar hij wordt door een Sovjettribunaal verbannen naar een zolderkamer in het weelderige Hotel Metropol en met de dood bedreigd als hij ooit nog een voet buiten zet.

Terwijl de jaren verstrijken en enkele van de meest tumultueuze decennia in de Russische geschiedenis zich buiten de deuren van het hotel ontvouwen, bieden Rostovs gereduceerde omstandigheden hem toegang tot een veel grotere wereld van emotionele ontdekking. Terwijl hij een nieuw leven opbouwt binnen de muren van het hotel, ontdekt hij de ware waarde van vriendschap, familie en liefde.

Naast McGregor schittert Mary Elizabeth Winstead (Ahsoka) als de glamoureuze, self-made filmactrice Anna Urbanova, Alexa Goodall (The Devil's Hour) als Nina, de onwaarschijnlijke jonge vriendin van de graaf, Johnny Harris (Great Expectations (2023)) als de conflictueuze geheime politieagent Osip en Fehinti Balogun (The Bastard Son & the Devil Himself) als Mishka, de beste vriendin van de graaf van de universiteit.

Andere castleden zijn Leah Harvey (Foundation (2021)), Paul Ready (The Terror), John Heffernan (Becoming Elizabeth), Lyès Salem (Oussekine), Björn Hlynur Haraldsson (Ófærd/Trapped), Dee Ahluwalia (Everything Now) en Anastasia Hille (Baptiste).

A Gentleman in Moscow wordt geproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met Paramount. Ben Vanstone (All Creatures Great and Small (2020)) treedt op als uitvoerend producent en showrunner voor de serie, die de eerste productie is van Lionsgate's first look deal met Tom Harper's bedrijf Popcorn Storm Pictures.

Harper (The Son) is ook uitvoerend producent naast Ewan McGregor, Sharon Hughff (Three Pines), Pancho Mansfield (Queen of the South), Xavier Marchand (Mrs. Harris Goes to Paris) van Moonriver TV en de schrijver van de roman, New York Times bestsellerauteur Amor Towles.

BAFTA Award-winnende regisseur en Emmy genomineerde Sam Miller (Surface, I May Destroy You) doet dienst als regisseur voor geselecteerde afleveringen en uitvoerend producent. Sarah O'Gorman (The Witcher, Treason) is ook de regisseur.

Hieronder kun je meer first-look foto's en de teaser trailer voor A Gentleman in Moscow bekijken.

A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow

A Gentleman in Moscow
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Gentleman in Moscow