Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuw terugkerend personage gecast voor het zevende seizoen van 9-1-1

Rick Cosnett doet mee aan het komende zevende seizoen van 9-1-1 in een belangrijke terugkerende rol.

Het nieuwe seizoen, het eerste seizoen op ABC na te zijn gecanceld door Fox, speelt zich af op een cruiseschip met schrijnende ervaringen in het vooruitzicht.

Een onlangs uitgebrachte teaser trailer (je kunt hem onder dit nieuwsbericht bekijken) geeft ons een glimp van wat ons te wachten staat. Athena (Angela Bassett) en Bobby (Peter Krause) zijn tijdens de finale van seizoen zes aan boord gegaan van een cruiseschip voor een geheime huwelijksreis en bevinden zich in het middelpunt van de actie wanneer terroristen hun schip overnemen.Cosnett (foto) speelt een gastrol in een belangrijke rol als de charismatische cruisedirecteur Julian Enes.

De acteur is onder andere bekend van zijn serierollen als Eddie Thawne en Cobalt Blue in The Flash (2014), Elias Harper in Quantico en Dr. Wes Maxfield in The Vampire Diaries. Hij is binnenkort te zien in de Apple TV-serie Palm Royale.

Volgens de beschrijving van de première-aflevering: "Athena en Bobby vertrekken op hun huwelijksreis, maar als de plicht roept, wordt hun vakantie uitgesteld. Ondertussen raakt een gevechtsvliegtuig een burger en door een ongewoon incident zit een stel aan elkaar vast."

In de serie spelen ook Jennifer Love Hewitt als Maddie Buckley, Oliver Stark als Evan 'Buck' Buckley, Kenneth Choi als Howie 'Chimney' Han, Aisha Hinds als Henrietta 'Hen' Wilson, Ryan Guzman als Eddie Diaz en Gavin McHugh als Christopher Diaz.

9-1-1 is bedacht door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear. Alexis Martin Woodall, Angela Bassett, Peter Krause, John J. Gray, Kristen Reidel en Juan Carlos Coto zijn ook de uitvoerende producenten.

De serie wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision.
Vorige aflevering
You Don't Know Me
You Don't Know Me
07x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1