Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Witcher vernieuwd met vijfde en laatste seizoen

Er komt een einde aan The Witcher. De serie kondigde op X aan dat Netflix een vijfde seizoen heeft opgepikt, dat het laatste zal zijn.

"Het is officieel, The Witcher seizoen vier is in productie. Maar dat is nog niet alles, we zijn al bezig met de planning van seizoen vijf, dat het laatste seizoen zal zijn en deze epische serie tot een passend einde zal brengen. Tot ziens op The Continent," bevestigde Netflix.

15208 The Witcher s3

Zoals al langer bekend is, zal seizoen vier nieuwe hoofdrolspeler Liam Hemsworth hebben die de rol van Geralt overneemt van Henry Cavill die aan het einde van seizoen drie vertrok.

Na de schokkende, continent-veranderende gebeurtenissen die seizoen drie afsloten, volgt het nieuwe seizoen Geralt, Yennefer en Ciri die het door oorlog geteisterde continent en de vele demonen apart van elkaar moeten doorkruisen. Als ze de groepen buitenbeentjes waarin ze terechtkomen kunnen omarmen en leiden, hebben ze een kans om de vuurdoop te overleven - en elkaar terug te vinden.

Zoals eerder gemeld doet Laurence Fishburne mee aan het komende seizoen als Regis, het fan-favoriete personage uit de Witcher boeken en games. Regis, geïntroduceerd in Andrzej Sapkowski's roman Baptism of Fire, is een wereldwijze barbier-chirurg met een mysterieus verleden die Geralt vergezelt op zijn reis in seizoen vier.

Hemsworth en Fishburne voegen zich bij mede-acteurs Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey.

The Witcher wordt geproduceerd door Steve Gaub, Matt O'Toole, Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Tomek Baginski en Jarek Sawko voor Platige Films en Jason Brown en Sean Daniel voor Hivemind Content.

Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
21 apr 2024 09:40 -
Ik wil alleen weten op wat voor "creatieve" manier ze Henry Cavill gaan vervangen voor Liam Hemsworth.
Reageer
The Witcher