Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Elfde seizoen Criminal Minds vanaf 6 januari bij Veronica

Het nieuwe jaar begint goed voor de fans van Criminal Minds. Vanaf de eerste woensdag van het jaar (6 januari) zendt Veronica het elfde seizoen van deze succesvolle serie uit. De zender trapt af met een dubbele aflevering en komt daarna iedere week met een nieuwe aflevering om half negen, waarna om half tien een herhaling van een oude aflevering uit een voorgaand seizoen wordt uitgezonden.

De serie Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU. Zij analyseren de gevaarlijkste criminelen en stoppen hen voordat ze opnieuw toeslaan. Het team staat onder leiding van Aaron Hotchner, gespeeld door Thomas Gibson. Hij wint snel het vertrouwen van mensen en ontfutselt geheimen razendsnel. David Rossi (Joe Mantegna) is de meest ervaren agent. Hij is een onmisbare schakel in het oplossen van zaken. Andere teamleden zijn Derek Morgan (Shemar Moore), Spencer Reid (Matthew Gray), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) en Jennifer Jareau (A.I. Cook). Elk teamlid zet zijn of haar expertise in bij het ontrafelen van motieven en emotionele drijfveren van de criminelen en dat gaat hen al meer dan tien seizoenen goed af.

De cast van Criminal Minds wordt in seizoen 11 versterkt met een nieuw teamlid. Aisha Tyler speelt Dr. Tara Lewis, de psychologe die wordt aangenomen door Aaron Hotchner.
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Criminal Minds