Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Zoo krijgt een derde seizoen van CBS

CBS heeft besloten om hun zomerse dierentuin nog even open te houden. Er komt een derde seizoen van Zoo in de zomer van 2017. De serie is nu bezig met het tweede seizoen en is op dit moment de twee na best bekeken zomerserie, reden genoeg dus om er een derde seizoen aan vast te plakken.

Zoo is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson en vertelt het verhaal over een golf van wereldwijde gewelddadige aanslagen tegen mensen door dieren. Als de aanvallen meer geslepen worden, meer gecoördineerd, en woester, is een jonge afvallige bioloog de stuwende kracht in de race om het mysterie te ontgrendelen voordat er geen plaats meer is voor de mensen om zich te verbergen.

Het eerste seizoen is op dit moment te zien bij Netflix U.S. en het tweede seizoen zal op 14 september 2016 beschikbaar zijn op Netflix. Op 6 september 2016 worden de laatste twee afleveringen van het tweede seizoen uitgezonden bij CBS. In Zoo spelen onder andere James Wolk, Kristen Connolly, Billy Burke een hoofdrol. Hoofdrolspeler Nonso Anozie vertelt zelf op Twitter dat Zoo een derde seizoen heeft gekregen.


Is het terecht dat Zoo een derde seizoen gaat krijgen?

Vorige aflevering
The Barrier
The Barrier
03x13
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_hansmol
11 aug 2016 15:32 -
Yesss, beste zomerserie ooit !!!
Meteen maar Seizoen 4 en 5 er ook bij doen
Reageer
avatar_relietje
12 aug 2016 18:11 -
Zeer terecht dat Zoo een nieuw seizoen heeft gekregen. Sterke personages en een goed script maken de serie tot een spannend eindresultaat. Helemaal me eens dus.
Reageer
Zoo