Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De dierentuin van CBS' Zoo krijgt een tweede seizoen

Niet geheel onverwacht heeft CBS de zomerserie Zoo vernieuwd met een tweede seizoen. De apocalyptische serie was de best bekeken gescripte serie deze zomer. Het tweede seizoen zal in de zomer van 2016 worden uitgezonden. Het eerste seizoen eindigde na dertien afleveringen in een behoorlijke cliffhanger op 15 september 2015.

Zoo’s spannende verhaal had een klik met de kijkers dit competitieve zomerseizoen,” zei Glenn Geller, president van CBS Entertainment. “We zijn erg verheugd dat kijkers zullen zien waar onze getalenteerde schrijvers en cast hun mee naartoe nemen wanneer het avontuur verder ontvouwt tijdens het tweede seizoen in de ultieme strijd van mens versus beest.”

Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson en vertelt het verhaal over een golf van wereldwijde gewelddadige aanslagen tegen mensen door dieren. Als de aanvallen meer geslepen worden, meer gecoördineerd, en woester, is een jonge afvallige bioloog Jackson Oz (James Wolk) de stuwende kracht in de race om het mysterie te ontgrendelen voordat er geen plaats meer is voor de mensen om zich te verbergen.

Ben jij blij om te horen dat Zoo is vernieuwd met een tweede seizoen?

vlnr. Nora Arnezeder, James Wolk, Billy Burke, Kirsten Connolly en Nonso Anozie
Vorige aflevering
The Barrier
The Barrier
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
03 okt 2015 16:48 -
Hoewel het geen hoogvlieger is, toch blij met dit nieuws. Het eindigende inderdaad met een grote cliffhanger dus ben blij dat we gaan zien hoe het verder gaat.
Reageer
avatar_Petertjuh4
04 okt 2015 18:07 -
Ik vond het een zeer vermakelijke serie, die ook zeer terecht is verlengd. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat!
Reageer
avatar_anonymous
05 okt 2015 09:13 -
Hopelijk wordt die in Ned uitgezonden.
Reageer
Zoo