Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zomer in Zeeland grotendeels opgenomen in Noord-Holland

De Zeeland Film Commission gaat de makers van de televisieserie Zomer in Zeeland vragen om een eventueel vervolg op te nemen in de provincie Zeeland. Het eerste seizoen, momenteel te zien op SBS6, is voornamelijk opgenomen in Noord-Holland.

De Zeeland Film Commission is vorig jaar mei opgericht om filmploegen te interesseren voor Zeeland. De commissie hoopt televisieseries en producties zoals de film Michiel de Ruyter, die grotendeels in Zeeland is gedraaid, naar de provincie te halen.

In Zomer in Zeeland verhuist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) na het overlijden van zijn vrouw met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand. Zijn dochter Fenna (Pip Pellens) en zoon Jurgen (Tonko Bossen) zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering.

De filmcommissie draagt alvast bij aan de televisieserie Grenslanders. Deze dramaserie van de AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT speelt zich af in de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen.

In de polders van het Grensland wordt een meisje van Afrikaanse afkomst zwaar getraumatiseerd aangetroffen. Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. De opnames hiervoor beginnen binnenkort.

Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 12
Aflevering 12
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Zomer in Zeeland