Zomer in Zeeland

7.2 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zomer in Zeeland grotendeels opgenomen in Noord-Holland

De Zeeland Film Commission gaat de makers van de televisieserie Zomer in Zeeland vragen om een eventueel vervolg op te nemen in de provincie Zeeland. Het eerste seizoen, momenteel te zien op SBS6, is voornamelijk opgenomen in Noord-Holland.

De Zeeland Film Commission is vorig jaar mei opgericht om filmploegen te interesseren voor Zeeland. De commissie hoopt televisieseries en producties zoals de film Michiel de Ruyter, die grotendeels in Zeeland is gedraaid, naar de provincie te halen.

In Zomer in Zeeland verhuist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) na het overlijden van zijn vrouw met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand. Zijn dochter Fenna (Pip Pellens) en zoon Jurgen (Tonko Bossen) zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering.

De filmcommissie draagt alvast bij aan de televisieserie Grenslanders. Deze dramaserie van de AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT speelt zich af in de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen.

In de polders van het Grensland wordt een meisje van Afrikaanse afkomst zwaar getraumatiseerd aangetroffen. Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. De opnames hiervoor beginnen binnenkort.

Vorige aflevering
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Gisteren, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Gisteren, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
zondag, 16:00
2