Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Zasada przyjemności (The Pleasure Principle)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Zasada przyjemności (The Pleasure Principle). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Zasada przyjemności (The Pleasure Principle)
In Odessa, Warschau en Praag worden drie jonge vrouwen vermoord, elk met dezelfde brutale uitingen van geweld. Één ding is duidelijk: deze moorden zijn met elkaar verbonden.
Drie afzonderlijke politieafdelingen worden gedwongen samen te werken om in heel Europa jacht te maken op een gestoorde seriemoordenaar. Al snel realiseren ze zich dat alle slachtoffers aspirant-modellen en -actrices waren. Jaagt de moordenaar op zijn prooi in de amusementsindustrie? Het spoor leidt naar louche zakenlieden, hun advocaten, corrupte politici en beroepsmoordenaars… en een duister geheim uit het verleden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Pools
Acteurs: Małgorzata Buczkowska, Karel Roden, Stipe Erceg, Magdalena Boczarska, Mirosław Baka, Mirosław Haniszewski en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenprijs: € 20,99
Releasedatum: 25 mei 2021
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Zasada przyjemności (The Pleasure Principle):

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Zasada przyjemności (The Pleasure Principle) speelt zich af in drie steden, Warschau–Polen, Praag–Tsjechië en Odessa. Maar in welk land ligt Odessa?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Zasada przyjemności