Z Nation

7.2 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Syfy stopt met Z Nation na vijfde seizoen

Op 28 december zendt Syfy de dertiende aflevering van het vijfde seizoen van Z Nation uit. Dat blijkt tevens de afsluiting van de serie te zijn. Z Nation is in Nederland te zien op Netflix.

Z Nation, geproduceerd door The Asylum, volgt een team van alledaagse helden, geleid door luitenant Warren (Kellita Smith), tijdens hun epische strijd om de mensheid te redden. Keith Allan, DJ Qualls, Anastasia Baranova, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Joseph Gatt, Emilio Rivera en Matt Cedeño acteren ook in de serie.

Producer David Michael Latt heeft zaterdag een video op Twitter geplaatst waarin hij meldt dat er geen zesde seizoen van Z Nation komt.


Netflix heeft al een prequel-serie besteld, horrorserie Black Summer, waarvan acht afleveringen worden gemaakt. Daarin gaat een groep tieners op zomervakantie en jaagt er plotseling een onbekende moordenaar op hen. Black Summer toont Jamie King als moeder die is weggerukt van haar dochter. Samen met een kleine groep van Amerikaanse vluchtelingen moet ze een vijandige nieuwe wereld overwinnen.
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Brad
23 dec 2018 11:57 -
Jammer maar wel begrijpelijk.
Reageer
avatar_azfan
29 dec 2018 10:33 -
watttttttttttttt
dat doe je toch de fan niet aaaaaan boeeeeeeeeee
hoor,graag nog 6 seizoen erbij.laat ons niet in de spanning
zijn\blijven a.u.b.ik hoop dat alle fan's mee eens zijn met mij
ik hoor het graag,hoop dat de makers dit bericht lezen
of geef het door aan hun.
Reageer
avatar_anonymous
29 dec 2018 14:51
Weinig spanning toch. Het is gecanceld. Klaar.
Reageer
avatar_renzoroy
29 dec 2018 19:48
haha, ja de makers van Z-Nation zitten regelmatig op mijnserie.nl :P en doorgeven>? Ja, ik zal ze zo ff bellen voor je... :p
Reageer
Z Nation