Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Z Nation krijgt een tweede seizoen

Syfy heeft nog niet genoeg van zijn Z’s, de zender heeft via twitter aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. De Z Nation Twitter kwam als volgt binnen: “BREAKING: Klaar voor meer z’s?! #ZNation is voor een tweede seizoen opgepikt door #Syfy!”

De horrorserie begint drie jaar nadat een zombie virus Amerika heeft gedecimeerd. We volgen een groep met mensen die de enige overlevende van het zombie virus moeten vervoeren van New York naar California waar het laatst functionerende laboratorium staat. De castleden zijn; Harold Perrineau, Tom Everett Scott, DJ Qualls, Kellita Smith, Michael Welch, Anastasia Baranova, Russell Hodgkinson, Pisay Pao, Nat Zang en Keith Allan.

Tot op heden, heeft het eerste seizoen van de serie een gemiddelde van 1,45 miljoen kijkers. Het is momenteel Syfy best beoordeelde serie. Geen woord nog over hoeveel afleveringen er zijn, of wanneer de productie van start zal gaan.

Ben jij blij dat Z Nation is vernieuwd of keek je toch al niet?
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_ThomasNL92
23 okt 2014 21:39 -
Serieus? Zoveel goede series verdwijnen van de buis en de slechte series blijven ......
Reageer
avatar_Javelin
25 okt 2014 10:56 -
WTF? deze serie is zo ontieglijk slecht. Dit is dus wat sci-fi wel verlengd en alle andere goeie potentiele series rotten ze eruit. Wat een bestuur zeg..
Reageer
avatar_johan1712
26 okt 2014 15:31 -
Mee eens met bovenstaande. Het is echt slecht
Reageer
avatar_anonymous
03 dec 2014 12:35 -
Goede serie, op naar seizoen 2.
Als je deze serie slecht vind kijk je toch niet!
Er zijn ook series die ik niet goed vind en jullie wel, ik zeg toch ook niet dat die series ook weg moeten. Dan kijk ik gewoon naar een andere zender!
Reageer
avatar_anonymous
03 dec 2014 12:42 -
Die reactie van Javelin slaat nergens op.
Hij vind de serie slecht, dat mag. Schrijf dan gewoon dat JIJ deze serie slecht vind.
Een ander vind deze serie wel goed, anders komt er geen seizoen 2, dat zegt genoeg.
Andere series die JIJ goed vind, maar waar ze mee stoppen vind mischien alleen jij leuk (dat zegt genoeg over jouw smaak)
Reageer
avatar_anonymous
10 jun 2015 15:01 -
Ik kijk ook uit naar een 2e seizoen Z-Nation! Ik vind bv G.O.T persoonlijk geen bal aan. Smaken verschillen moet kunnen toch.
Reageer
Z Nation