Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX

7.7 / 10
21 min
Anime
Volg deze serie
7.7 / 10
4seizoenen/232afleveringen/2004 - 2008 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:21 min20042008 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 6 oktober 2004.

10 jaar zijn verstreken sinds de vorige serie. Seto Kaiba heeft inmiddels een academie geopend voor duellisten waar ze de vaardigheden van het Duel Monsters-spel kunnen leren. Deze academie kent drie afdelingen: Obelisk Blue (オベリスク・ブルー, Oberisuku Burū) (vernoemd naar Obelisk the Tormentor), de elite afdeling waar de topduellisten zitten, Ra Yellow (ラー・イェロー, Rā Ierō) (vernoemd naar Winged Dragon of Ra, de afdeling voor de gemiddelde studenten, en Slifer Red (Osiris Red (オシリス・レッド, Oshirisu Reddo), vernoemd naar Slifer the Sky Dragon), de laagste groep.

De hoofdpersoon in het verhaal is Jaden Yuki (Judai Yuki), die zich aanmeldt voor Duel Academie maar ontdekt dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Hij scoort goed op het toelatingsexamen maar de leraar waar hij tegen speelde kon niet tegen zijn verlies en belandt daardoor op Slifer Red. Hij maakt vrienden, vijanden en rivalen op deze school. Zijn decktype is een Elemental-Hero deck en later een Neo-Spacian deck. Zijn manier van spelen focust zich vooral op het fuseren van monsters.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 52
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 104
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 52
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX.
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX