You're the Worst

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Een vijfde en allerlaatste seizoen voor You’re the Worst

Het is goed en slecht nieuws: FXX heeft de komedieserie You're the Worst vernieuwd met een vijfde seizoen. Het slechte nieuws is dat het ook meteen het allerlaatste seizoen is.

De serie You're the Worst ging op 3 februari 2015 in première bij FXX en is een komisch liefdesverhaal over wat er gebeurt als twee giftige, zelfdestructieve mensen verliefd worden, ondanks zichzelf, en proberen het onmogelijke: een relatie. Seizoen vier is inmiddels uitgezonden. De verwachting is dat het vijfde en laatste seizoen in 2018 van start gaat.

FX president van originele programmering, Nick Grad, vertelde het volgende over dit nieuws: “Stephen Falk is een bijzondere creatieve partner geweest de laatste vier jaar. In die sfeer kwamen wij tot het gezamenlijke besluit om You're the Worst te laten eindigen met een vijfde seizoen. Stephen’s unieke visie voor de serie is vanaf het begin de drijvende kracht geweest en onze beslissing, hoe moeilijk die ook is, zal het nu mogelijk maken dat de serie op zijn eigen voorwaarde gaat eindigen. Een einde dat bevredigend is voor de toegewijde fans. We willen Stephen, de cast en crew bedanken voor alles wat ze hebben gedaan om van You're the Worst één van de beste komedies op televisie te maken.”

Falk voegde hieraan toe: “Het maken van You're the Worst is een geweldige ervaring geweest en FX Networks waren de gedroomde partners. Ik ben dankbaar dat ik de gelegenheid heb gehad om grondig beoordeeld te worden en of we wel of niet ‘zouden landen’ – dat is wat de mensen nu zeggen, nu het stomme Breaking Bad zo’n verdomd perfect einde heeft gekregen.”

Ben je blij dat You're the Worst de kans krijgt om te eindigen op zijn eigen voorwaarde?


Embed from Getty ImagesStephen Falk
Vorige aflevering
Pancakes
Pancakes
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00