You're the Worst

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

FXX vernieuwt You're the Worst met een vierde seizoen

De eerste aflevering van het derde seizoen (31 augustus 2016) van de kritisch toegejuichte serie You're the Worst was het best bekeken op FXX. Het is dus niet vreemd dat FXX heeft besloten om er nog een seizoen aan vast te plakken. Het vierde seizoen zal laat in de zomer van 2017 van start gaan.

Eric Schrier en Nick Grad, presidenten van originele programmering bij FX networks hebben het nieuws zelf aangekondigd. De komedie geschreven door uitvoerend producent Stephen Falk staat op Metacritics gerangschikt tussen de beste komedies op televisie met 85 punten. “Uitstekend schrijfwerk, briljant geacteerd,” zei Schrier. “We zijn enthousiast om Stephen en zijn team weer aan het werk te mogen zien in het volgende seizoen en danken iedereen bij You're the Worst voor hun uitstekende werk en de mogelijkheid om samen geweldige televisie te mogen blijven produceren.”

You're the Worst is een modern komisch liefdesverhaal over wat er gebeurt als twee giftige, zelfdestructieve mensen verliefd worden en, ondanks zichzelf, het onmogelijke proberen te doen; een relatie met elkaar beginnen. You're the Worst ontving in 2015 en 2016 een Critics’ Choice Television Award nominatie voor beste komedieserie, alsmede een nominatie voor Aya Cash (beste actrice in een komedieserie) en Kether Donohue (beste vrouwelijke bijrol in een komedieserie) in 2016.

Ben jij blij met de vernieuwing van You're the Worst?


Vorige aflevering
Pancakes
Pancakes
05x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Birigitis
29 sep 2016 11:49 -
Nice! Een van de leukste komedies van 't moment :D
Reageer
avatar_Lange
29 sep 2016 13:17 -
Ja goed nieuws! :-)
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56