You're the Worst

7.9 / 10
24 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX vernieuwt Married en You're the Worst

FX heeft twee van haar nieuwe komedies van dit jaar vernieuwd. Married en You're the Worst keren volgend jaar terug met een verlengd seizoen van dertien afleveringen in plaats van tien afleveringen! Married krijgt wederom onderdak bij FX, You're the Worst verhuist naar FXX.

Nat Faxon en Judy Greer vertolken in Married een echtpaar dat zich nog nauwelijks kan herinneren hoe hun leven eruit zag voor kinderen, schulden en het leven in een buitenwijk. Maar zo nu en dan worden zij herinnerd aan wat hen in eerste instantie bij elkaar bracht: ze zijn elkaars beste vrienden.

You're the Worst, daarentegen, is een romantische komedie met een donker randje. Chris Geere en Ava Cash belanden met elkaar in bed na een bruiloft. Tegen beter weten in beginnen zij gevoelens voor elkaar te ontwikkelen. Naast Geere en Cash, zijn er rollen voor Desmin Borges en Kether Donohue.

''We houden van deze series en de creatieve keuzes van Andrew Gurland van Married en Stephen Falk van You're the Worst'', aldus Nick Grad van FX. ''Deze series geven een eerlijke kijk op relaties en wij zijn benieuwd hoe zij zich verder zullen ontwikkelen''.

You're the Worst' verhuizing naar FXX vervangt het verlies van de komedieserie Legit met Jim Jefferies. Legit werd gecanceld in mei. You're the Worst voegt zich bij It's Always Sunny In Philadelphia en The League. Beide series gingen in maart 2013 over naar FXX met Legit.
Vorige aflevering
Pancakes
Pancakes
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00