Your Honor (US)

7.7 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Your Honor (US)

Your Honor (US) keert terug naar Showtime voor het tweede en laatste seizoen, en het kabelkanaal heeft nu een trailer vrijgegeven.

De dramaserie, met Bryan Cranston, Rosie Perez, Michael Stuhlbarg, Hope Davis, Lilli Kay, Jimi Stanton, Benjamin Flores Jr., Andrene Ward-Hammond, Keith Machekanyanga en Isiah Whitlock Jr. in de hoofdrollen, volgt een rechter in New Orleans (Cranston) terwijl hij de nasleep van de gebeurtenissen uit het eerste seizoen verwerkt. Margo Martindale (The Watcher) en Amy Landecker (Minx) zullen gastrollen spelen in het tweede seizoen.

Your Honor (US)

Showtime onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Showtime heeft een teaser vrijgegeven voor het tweede seizoen van Your Honor (US), met in de hoofdrol en geproduceerd door Emmy-winnaar Bryan Cranston (Breaking Bad). Het tien afleveringen tellende seizoen zal op on demand en via streaming op vrijdag 13 januari 2023 debuteren en op zondag 15 januari rechtstreeks om 21.00 uur op Showtime. Het eerste seizoen van Your Honor (US) is het beste debuutseizoen ooit op Showtime.

In seizoen twee zullen sommigen hun heil zoeken als reactie op het enorme verlies dat ze hebben geleden, terwijl anderen op wraak uit zijn. Michael Desiato (Cranston) heeft de wil om te leven verloren en is niet meer de rechter die hij ooit was vóór de dood van zijn zoon Adam. Maar zijn leven wordt opnieuw in chaos gegooid door de komst van Olivia Delgado (Rosie Perez), een supergefocuste federale aanklager die vastbesloten is een grote misdaadorganisatie ten val te brengen. Ondertussen is misdaadbaas Jimmy Baxter (Michael Stuhlbarg) op zoek naar legitimiteit, maar thuis broeit een oorlog met zijn geduchte vrouw Gina (Hope Davis), die andere ideeën heeft voor het familiebedrijf. Bovendien wordt dochter Fia Baxter (Lilli Kay) gedwongen rekening te houden met de ware aard van haar familie als ze te maken krijgt met de gevolgen van het neerschieten van haar vriendje door een kogel die bedoeld was voor haar broer Carlo (Jimi Stanton), die nu vastberadener dan ooit is om in de criminele voetsporen van zijn vader te treden. Eugene Jones (Benjamin Flores Jr.), die per ongeluk Adam neerschoot, is op de vlucht. Big Mo (Andrene Ward-Hammond) heeft grote plannen voor haar imperium, maar weinig vertrouwen in de trouw van Little Mo (Keith Machekanyanga). De nieuwe burgemeester Charlie Figaro (Isiah Whitlock Jr.) probeert de vrede te bewaren tussen de strijdende partijen, maar voelt verraad door een onwaarschijnlijke bron. En Michael en zijn schoonmoeder, Elizabeth (gastactrice Margo Martindale), ontdekken de waarheid over de moord op zijn overleden vrouw Robin, terwijl rechercheur Nancy Costello (gastactrice Amy Landecker) zelf een aantal verrassende onthullingen doet. Het domino-effect van Adams dood bedreigt iedereen, en ze worden allemaal achtervolgd door hun vijanden. Uiteindelijk blijft de vraag: hoe ver ben je bereid te gaan om te beschermen wat voor jou het belangrijkst is?

Your Honor (US) wordt geproduceerd door Emmy-genomineerden Robert en Michelle King en Liz Glotzer. Emmy-winnende producent Cranston en Emmy-genomineerde producent James Degus (Sneaky Pete) produceren de serie voor Moonshot Entertainment. Joey Hartstone is uitvoerend producent en showrunner. Your Honor (US), geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met King Size Productions, is gebaseerd op de Israëlische serie Kvodo van Ron Ninio en Shlomo Mashiach. Rob Golenberg, Alon Aranya, Ron Ninio, Shlomo Mashiach, Ram Landes, Ron Eilon en Danna Stern zijn ook de uitvoerende producenten."
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Thirteen
Part Thirteen
02x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Your Honor (US)