Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Your Honor (US) uitgesteld

De terugkeer van Your Honor (US) is vertraagd door Showtime. Het drama, met in de hoofdrol Bryan Cranston, zou oorspronkelijk op 11 december terugkeren.

Michael Stuhlbarg, Hope Davis, Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr. en Sofia Black-D'Elia spelen ook in de serie, die een rechter in New Orleans volgt, gespeeld door Cranston. In het tweede seizoen rouwt hij om de dood van zijn zoon.

Your Honor (US)

Showtime onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

“De premièredatum voor de Showtime-dramaserie Your Honor (US) is vooruit verschoven. Het tweede seizoen van tien afleveringen van de serie met in de hoofdrol Emmy-winnaar Bryan Cranston (Breaking Bad) zal op vrijdag 13 januari 2023 on demand en op streaming verschijnen. Het eerste seizoen van Your Honor (US) geldt als het beste debuutseizoen ooit op Showtime.

In Your Honor (US) speelt Cranston de rol van Michael Desiato, een gerespecteerde rechter uit New Orleans wiens rechtschapen leven ontspoord wanneer zijn tienerzoon per ongeluk de zoon van de beruchte misdaadbaas Jimmy Baxter (SAG Award-winnaar Michael Stuhlbarg) vermoordt, wat leid tot een hoogoplopend spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Emmy-genomineerde Hope Davis (American Crime) schittert als Jimmy's vrouw, Gina, die soms gevaarlijker en gedrevener is dan haar man, en Isiah Whitlock Jr. (The Wire) schittert als Charlie, een lokale politicus en Michaels beste vriend.

Andrene Ward Hammond is te zien als Big Mo, de formidabele leider van de Desire Gang, met Keith Machekanyanga als Little Mo, haar rechterhand. Lilli Kay (Chambers (2019)) speelt Fia Baxter, Jimmy's dochter die wordt gedwongen rekening te houden met de ware aard van haar familie terwijl ze omgaat met de nasleep van de schietpartij van haar vriend (door een kogel die bedoeld was voor haar broer). Jimi Stanton is Carlo Baxter, Jimmy's enige overlevende zoon die in de criminele voetsporen van zijn vader wil treden en Benjamin Flores Jr. is Eugene, wiens poging om de dood van zijn broer te wreken een nieuwe reeks gebeurtenissen heeft veroorzaakt die een oorlog dreigt te beginnen in de straten van New Orleans.

Gastacteurs voor het tweede seizoen zijn onder meer Emmy-genomineerde Rosie Perez (The Flight Attendant), Emmy-winnaar Margo Martindale (The Americans), Amy Landecker (Transparent), Maura Tierney (The Affair), Lorraine Toussaint (The Equalizer), Chet Hanks (Empire), en Lamar Johnson (Rookie Blue).
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Twenty
Part Twenty
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Your Honor (US)