Your Honor (US)

7.8 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede en laatste seizoen Your Honor (US)

Op dit moment is de productie van het tweede seizoen nog in volle gang, maar in de wintermaand zal Your Honor (US) te zien zijn bij Showtime.

In Your Honor (US) speelt Bryan Cranston (Breaking Bad) de rol van Michael Desiato, een gerespecteerde rechter uit New Orleans wiens rechtschapen leven ontspoord wanneer zijn tienerzoon per ongeluk de zoon van de beruchte misdaadbaas Jimmy Baxter (Michael Stuhlbarg, The Staircase, foto) vermoordde. Het wordt een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Emmy-genomineerde Hope Davis (American Crime) schittert als Jimmy's vrouw, Gina, die soms gevaarlijker en gedrevener is dan haar man, en Isiah Whitlock Jr. (The Wire) schittert als Charlie, een lokale politicus en Michaels beste vriend.Vanaf zondag 11 december zal het allerlaatste tweede seizoen te zien zijn bij Showtime. Het eerste seizoen is in Nederland te zien op Kijk.nl. Of de serie straks te zien is bij SkyShowtime is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Ten
Part Ten
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_nvdheuvel
24 sep 2022 17:42 -
Opgenomen van de tv. Moest steeds 30 minuten doorspoelen, en dus telkens geen eind. Lekker dan. Hoop dat hij nog een keer uitgezonden wordt.
Reageer
avatar_Faceman
24 sep 2022 18:20
Over een paar maanden komt Showtime naar Nederland als streamingdienst. Kun je de serie daar kijken.
Reageer
Your Honor (US)