Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen de laatste voor Your Honor (US)?

Hoofdrolspeler Bryan Cranston heeft verteld dat het tweede seizoen de laatste zal zijn voor de misdaadserie Your Honor (US).

De productie voor het tweede seizoen van de Showtime-serie is inmiddels van start gegaan. Your Honor (US), oorspronkelijk een gelimiteerde serie, werd na het enorme succes an het eerste seizoen vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede en allerlaatste seizoen krijgt tien afleveringen.

"Ik ben {momenteel} bezig met de voorbereiding van het tweede en laatste seizoen van Your Honor (US), een gelimiteerde serie die ik voor Showtime heb gemaakt", zei Cranston. "Ze vertelde mij dat het hogere beoordelingen kreeg dan elke andere serie die ze ooit hebben gemaakt - en dus werd er nog een seizoen besteld."

Showtime heeft nog geen reactie gegeven op het nieuws van Cranston.

Your Honor (US)

Peter Moffat, die als schrijver, uitvoerend producent en showrunner aan het eerste seizoen werkte, koos ervoor om niet terug te keren omdat hij in Groot-Brittannië woont en dicht bij familie wil blijven. David Manson werd toen aangetrokken als showrunner, hij vertrok vervolgens ook en werd afgelopen voorjaar opgevolgd door Joe Hartstone.

In de serie schittert Cranston als Michael Desiato, een gerespecteerde rechter uit New Orleans wiens tienerzoon betrokken is bij een hit-and-run dat leidt tot een spel met hoge inzetten van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes.

Seizoen 1, dat was gebaseerd op de Israëlische serie Kvodo - dat ook twee seizoen heeft gehad - gemaakt door Ron Ninio en Shlomo Mashiach, werd het meest bekeken debuutseizoen op Showtime ooit met 6,6 miljoen wekelijkse kijkers.
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Twenty
Part Twenty
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Your Honor (US)