Your Honor (US)

7.8 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Your Honor

Showtime heeft bevestigd, middels een persbericht, dat Your Honor aanstaande zondag zal eindigen, er komt dus geen tweede seizoen.

Michael Desiato (Bryan Cranston, Breaking Bad), Adam Desatio (Hunter Doohan), Tommy (Michael Stuhlbarg, Traitors), Gina Baxter (Hope Davis, For the People (2018), Lee (Carmen Ejogo, True Detective), Charlie (Isiah Whitlock Jr., The Wire) en Frannie (Sofia Black D'Elia, The Mick) zullen binnenkort niet meer te aanschouwen zijn in Your Honor. Showtime heeft namelijk definitief bevestigd dat de serie aanstaande zondag eindigt en dat er geen tweede seizoen komt.

In Your Honor gaat het om Michael Desiato, een zeer gerespecteerd rechter, wiens leven op de kop komt te staan, nadat zijn zoon betrokken raakt bij een hit-and-run. Dit leidt tot veel leugens, bedrog waardoor zowel vader als zoon voor onmogelijke keuzes komen te staan.

Your Honor kende in eerste instantie een trage start. De première werd immers vroeg online uitgebracht, maar in de loop van het seizoen, werden de kijkcijfers steeds beter. Gemiddeld genomen heeft Your Honor zo'n 573 duizend kijkers weten aan te trekken.Van te voren promootte Showtime Your Honor al als een gelimiteerde serie, maar dat heeft vandaag de dag meerdere betekenissen. Ofwel betekent het dat een serie slechts één seizoen krijgt, maar wel goed wordt afgerond. Ofwel een serie krijgt een beperkt aantal afleveringen per seizoen, maar wel meerdere seizoenen. In dit geval lijkt het er dus op dat Showtime het voor gezien houdt en Your Honor afrondt als miniserie.
Vorige aflevering
Part Ten
Part Ten
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_GoonerJenny
08 feb 2021 16:37 - 22 sep 2021 04:50
Vond het al geen serie voor meerdere seizoenen. Hopen op een spannend einde.
Reageer
avatar_Linda1969
15 feb 2021 11:55 -
is te snappen, vond t tegenvallen
Reageer
Your Honor (US)