Your Honor (US)

7.8 / 10
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Your Honor met Bryan Cranston begin december in première bij Showtime

De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.

Your Honour speelt zich af in New Orleans en draait om de gerespecteerde rechter Michael Desiato, wiens zoon betrokken raakt bij een hit-and-run. Dit leidt tot een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. De nieuwe serie gaat zes december in première bij Showtime.

Bryan Cranston (Breaking Bad) vervult de hoofdrol van Michael Desiato in de misdaadserie. Hunter Doohan speelt zijn zoon, Adam. Peter Moffat (Undercover) is de showrunner van Your Honor, daarnaast heeft hij ook een aantal afleveringen van de serie geschreven. Moffat dient samen met Robert and Michelle King (The Good Fight) en Liz Glotzer (The Good Fight) al uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Part Ten
Part Ten
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00