Your Honor (US)

-
40 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Your Honor met Bryan Cranston begin december in première bij Showtime

De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.

Your Honour speelt zich af in New Orleans en draait om de gerespecteerde rechter Michael Desiato, wiens zoon betrokken raakt bij een hit-and-run. Dit leidt tot een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. De nieuwe serie gaat zes december in première bij Showtime.

Bryan Cranston (Breaking Bad) vervult de hoofdrol van Michael Desiato in de misdaadserie. Hunter Doohan speelt zijn zoon, Adam. Peter Moffat (Undercover) is de showrunner van Your Honor, daarnaast heeft hij ook een aantal afleveringen van de serie geschreven. Moffat dient samen met Robert and Michelle King (The Good Fight) en Liz Glotzer (The Good Fight) al uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1