Younger

8,0 / 10
23 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Younger vanaf 6 juni bij Videoland

Younger is een Amerikaanse serie van de zender TV Land. Het vijfde seizoen gaat daar op 5 juni van start. Vanaf 6 juni start het seizoen bij Videoland, met wekelijks een nieuwe aflevering.

Gebaseerd op de novelle van Pamela Redmond Satran, volgt Younger de 40 jaar oude Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer aan de slag te komen op haar leeftijd.De serie is bedacht door Darren Star, die tevens de bedenker was van Sex and the City. Sutton Foster is in Younger te zien als hoofdpersoon Liza. Wanneer ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze zich voor te gaan doen als iemand van 26, en kan ze zowaar aan het werk als assistente bij een uitgeverij. Debi Mazar speelt haar vriendin Maggie en Hilary Duff is te zien als haar collega Kelsey.
Vorige aflevering
Forever
Forever
06x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1