Young Wallander

7.5 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Young Wallander

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.

Netflix heeft de eerste beelden van Young Wallander uitgebracht. De serie is een prequel van Wallander en volgt de populaire politieagent in zijn jonge jaren, wanneer hij net afgestudeerd is van de politieacademie. De detectiveserie wordt dit jaar nog verwacht.

Adam Pålsson (The Bridge) zal de jonge Kurt Wallander gaan spelen in Young Wallander. De serie is afkomstig van de producenten van Wallander en is gebaseerd op het personages uit de boeken van Henning Mankell. In 2008 verscheen er een Britse bewerking van de serie, Wallander (UK).

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03