Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Young Wallander met een tweede seizoen

Netflix heeft de Zweedse detectiveserie Young Wallander, met Adam Pålsson (Avenue 5) in de hoofdrol, vernieuwd met een tweede seizoen.

Het eerste seizoen ging afgelopen september in première bij Netflix. De streamingdienst heeft de serie nu vernieuwd met een tweede seizoen. Naar verluidt zouden Chris Lunt (Prey) en Michael A. Walker (Collision) het tweede seizoen van de serie schrijven. De serie is gebaseerd op de boeken van Henning Mankell. Adam Pålsson (Avenue 5) speelt de hoofdrol van Kurt Wallander, daarnaast spelen Richard Dillane (The Last Kingdom) en Leanne Best (Black Mirror) ook een hoofdrol in de detectiveserie.

De serie draait om Kurt Wallander, twintiger en pas net afgestudeerd van de politieschool. Wallander werkt aan een zaak van een tiener die hij niet heeft kunnen redden van een gruwelijke aanval. Hij zal zijn eigen schuldgevoelens aan de kant moeten zetten om de misdaad op te kunnen lossen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
08 nov 2020 09:20 -
Geweldig nieuws!
Reageer
avatar_Tanja_1970
08 nov 2020 18:50 -
Ja idd. Goede serie
Reageer
avatar_GeeEnzo
07 feb 2022 08:28 -
Genoten van het eerste seizoen en kijk uit naar het tweede. Alle goede acteurs. Ik moest wel even wennen aan de spraak (het Engels, de toon), die deed wat onnatuurlijk aan. Maar eenmaal gewend... spannende serie 👍
Reageer
Young Wallander