Young Sheldon

7.8 / 10
20 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Young Sheldon krijgt derde en vierde seizoen bij CBS

Young Sheldon, een Amerikaanse komedieserie van CBS, volgt het leven van de jonge Sheldon Cooper. CBS heeft besloten dat er een derde en vierde seizoen gaat komen.

De serie The Big Bang Theory is nu bijna afgelopen, maar het personage van Sheldon Cooper (Iain Armitage) zal dus voorlopig toch bij CBS te zien zijn. Seizoen drie van Young Sheldon verschijnt in 2019-2020 en seizoen vier in 2020- 2021.

"Dankzij het opmerkelijke creatieve leiderschap van Chuck Lorre en Steve Molaro is Young Sheldon een krachtige performer geweest met uitstekende cijfers", aldus Kelly Kahl, President van CBS Entertainment. Thom Thomman, Senior Executive Vice President of Programming: "De Coopers worden gespeeld door een geweldige cast en we kijken er naar uit om kijkers weer te laten genieten van het hilarische achtergrondverhaal van Sheldon."

Vorige aflevering
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed Meat
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed Meat
03x21
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sharky
23 feb 2019 11:14 -
Goed nieuws nu we het zonder the big bang theory moeten gaan doen.Hebben we in ieder geval deze serie nog voor 2 seizoenen.En hopelijk meer.
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00