You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

You krijgt derde seizoen bij Netflix

You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. Het tweede seizoen is sinds 26 december te bekijken.

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: 'Wat zou je doen om lief te hebben?' Wanneer een briljante boekhandelmanager Joe Goldberg (Penn Badgley) het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft zich in december in een interview versproken en daarmee eigenlijk al het derde seizoen bevestigd. Netflix heeft nu officieel bekend gemaakt dat er een derde seizoen zal volgen. Het derde seizoen van de serie zal in 2021 verschijnen en uit tien afleveringen bestaan, zo laat Netflix weten.

In het eerste seizoen was de obsessie van Joe Goldberg nog Guinevere Beck (Elizabeth Lail), maar in het tweede seizoen werd zijn focus verlegd naar een nieuw slachtoffer: Love Quinn (Victoria Pedretti). Aan het eind bleek zij echter totaal anders te zijn dan iedereen kon vermoeden. In het derde seizoen lijkt Goldberg voor een nieuw slachtoffer te gaan.
Vorige aflevering
Love, Actually
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00