Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum tweede seizoen You

You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime, die inmiddels is overgenomen door Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.

Netflix heeft gemeld dat het tweede seizoen op 26 december van start zal gaan, tweede kerstdag dus.


Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: 'Wat zou je doen om lief te hebben?' Wanneer een briljante boekhandelmanager (Penn Badgley) het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.

In het eerste seizoen van de serie You zagen we hoe Joe Goldberg (Penn Badgley) stapelverliefd werd op Guinevere Beck (Elizabeth Lail). Al snel veranderde zijn verliefdheid in een obsessie die de schrijfster uiteindelijk fataal wordt. In het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te laten en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles.

Daar blijkt al snel dat het verleden hem blijft achtervolgen. Naast Guinevere maakte hij in het eerste seizoen namelijk nog een slachtoffer: Peach (Shay Mitchell). Haar familie rust niet voordat ze weten wat er met Peach is gebeurd. In het altijd drukke Hollywood komt Joe ook een nieuwe liefde tegen.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
12 nov 2019 21:56 -
De releasedatum is niet gewijzigd, maar (eindelijk) aangekondigd. Die vorige datum is nooit officieel door Netflix aangekondigd, maar was een soort van fake news, die gepaard ging met een fan made poster. Ook is de serie niet meer van Lifetime, maar 100% van Netflix. Mijnserie vind ik een top site, maar bij sommige artikelen moet er toch iets beter ge-fact checked worden.
Reageer
avatar_Bluts
13 nov 2019 09:55 -
Tekst is aangepast.
Reageer
You