You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen You in december bij Netflix

You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Op 30 december gaat het tweede seizoen van start.

Gebaseerd op de bestverkopende roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam, is You een liefdesverhaal uit de 21ste eeuw dat vraagt: 'Wat zou je doen om lief te hebben?' Wanneer een briljante boekhandelmanager (Penn Badgley) het pad kruist met een aspirant-schrijver, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van internet en sociale media als zijn hulpmiddelen om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen, wordt een charmante en ongemakkelijke crush al snel een obsessie als hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - op zijn weg verwijdert.

In het eerste seizoen van de serie You zagen we hoe Joe Goldberg (Penn Badgley) stapelverliefd werd op Guinevere Beck (Elizabeth Lail). Al snel veranderde zijn verliefdheid in een obsessie die de schrijfster uiteindelijk fataal wordt. In het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te laten en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles.

Daar blijkt al snel dat het verleden hem blijft achtervolgen. Naast Guinevere maakte hij in het eerste seizoen namelijk nog een slachtoffer: Peach (Shay Mitchell). Haar familie rust niet voordat ze weten wat er met Peach is gebeurd. In het altijd drukke Hollywood komt Joe ook een nieuwe liefde tegen. Er is nog geen trailer voor het tweede seizoen, hieronder daarom beelden uit het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Love, Actually
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00