You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ambyr Childers heeft rol in tweede seizoen You

Actrice Ambyr Childers krijgt een vaste rol in de serie You van Netflix en is te zien vanaf het tweede seizoen.

Childers speelt de rol van Candace in de psychologische thrillerserie. Het eerste seizoen van You was gesitueerd in New York, maar Los Angeles is de setting voor het nieuwe seizoen.


Ambyr Childers

Penn Badgley (Joe Goldberg) zal opnieuw in You te zien zijn. Victoria Pedretti krijgt tevens een hoofdrol in het tweede seizoen. TVLine meldt dat ook Jenna Ortega en James Scully te zien zijn in seizoen twee van You. Ortega speelt Ellie, een tiener die snel volwassen is geworden in de grote stad, en Scully speelt Forty Quinn, de broer van Joe's nieuwe liefde.

De serie You gaat over de invloed van sociale media en de gevaren die daaraan gekoppeld zijn. Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek Hidden Bodies van Caroline Kepnes, die ook het boek schreef dat diende als basis voor het eerste seizoen. Netflix heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor seizoen twee van You, maar er wordt verwacht dat het dit jaar te zien is.
Vorige aflevering
Love, Actually
Love, Actually
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00