You

7.7 / 10
45 min
Misdaad, Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ambyr Childers heeft rol in tweede seizoen You

Actrice Ambyr Childers krijgt een vaste rol in de serie You van Netflix en is te zien vanaf het tweede seizoen.

Childers speelt de rol van Candace in de psychologische thrillerserie. Het eerste seizoen van You was gesitueerd in New York, maar Los Angeles is de setting voor het nieuwe seizoen.


Ambyr Childers

Penn Badgley (Joe Goldberg) zal opnieuw in You te zien zijn. Victoria Pedretti krijgt tevens een hoofdrol in het tweede seizoen. TVLine meldt dat ook Jenna Ortega en James Scully te zien zijn in seizoen twee van You. Ortega speelt Ellie, een tiener die snel volwassen is geworden in de grote stad, en Scully speelt Forty Quinn, de broer van Joe's nieuwe liefde.

De serie You gaat over de invloed van sociale media en de gevaren die daaraan gekoppeld zijn. Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek Hidden Bodies van Caroline Kepnes, die ook het boek schreef dat diende als basis voor het eerste seizoen. Netflix heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor seizoen twee van You, maar er wordt verwacht dat het dit jaar te zien is.
Vorige aflevering
Bluebeard's Castle
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00