Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ambyr Childers heeft rol in tweede seizoen You

Actrice Ambyr Childers krijgt een vaste rol in de serie You van Netflix en is te zien vanaf het tweede seizoen.

Childers speelt de rol van Candace in de psychologische thrillerserie. Het eerste seizoen van You was gesitueerd in New York, maar Los Angeles is de setting voor het nieuwe seizoen.


Ambyr Childers

Penn Badgley (Joe Goldberg) zal opnieuw in You te zien zijn. Victoria Pedretti krijgt tevens een hoofdrol in het tweede seizoen. TVLine meldt dat ook Jenna Ortega en James Scully te zien zijn in seizoen twee van You. Ortega speelt Ellie, een tiener die snel volwassen is geworden in de grote stad, en Scully speelt Forty Quinn, de broer van Joe's nieuwe liefde.

De serie You gaat over de invloed van sociale media en de gevaren die daaraan gekoppeld zijn. Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek Hidden Bodies van Caroline Kepnes, die ook het boek schreef dat diende als basis voor het eerste seizoen. Netflix heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor seizoen twee van You, maar er wordt verwacht dat het dit jaar te zien is.
Vorige aflevering
Bluebeard's Castle
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst