Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen You vanaf 26 december bij Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat de nieuwe serie You vanaf 26 december te zien is. De serie is afkomstig van de makers van Riverdale.

You is een serie van Lifetime en Netflix heeft de streamingrechten buiten de VS. De tien afleveringen gaan over Joe Goldberg die een obsessie heeft voor Beck. Om haar hart te veroveren gebruikt hij de moderne technologie. Peach, de beste vriendin van Beck, lijkt zijn plan door te hebben, maar slaagt er niet in te voorkomen dat Joe zijn doel bereikt en zo wordt Joe van een stalker een vriend. Om bij Beck te blijven heeft hij alles over, zelfs als hij daarvoor een moord moet plegen.

Joe wordt gespeeld door Penn Badgley, die met name bekend is van Gossip Girl, waarin hij Dan Humphrey speelde. Elizabeth Lail speelt Beck en haar kennen we van Once Upon a Time. Voor Peach hebben de makers van You ook een bekende naam gestrikt: Shay Mitchell, bekend als Emily Field in Pretty Little Liars.

Het is inmiddels al bekend dat You een tweede seizoen zal krijgen. De serie is gebaseerd op de roman van Caroline Kepnes met dezelfde naam.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You