Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Netflix deelt trailer van het tweede deel van seizoen vier van You

Let op: Dit bericht bevat spoilers over het eerste deel van het vierde seizoen van You. Heb jij het eerste deel nog niet gezien? Ga dat dan eerst doen voordat je verder leest.

Netflix heeft de trailer van You seizoen 4 deel 2 gedeeld, waarin de gevolgen van het einde van het eerste deel en de terugkeer van Victoria Pedretti's Love Quinn worden onthuld. De serie volgt stalker Joe Goldberg als hij geobsedeerd raakt door verschillende vrouwen, en seizoen twee bracht hem naar Los Angeles om halsoverkop verliefd te worden op de bevoorrechte erfgename van het kruideniersimperium Love. Uiteindelijk besefte hij echter dat Love meer dan een partij voor hem was en dat ze bereid was hem in een huwelijk te strikken, waarbij ze zelfs elke nieuwe vrouw die in zijn leven kwam zou vermoorden.

You

Het derde eizoen, waarin het koppel met hun baby verhuisde naar de fictieve buitenwijk Madre Linda, eindigde met Joe die Love vermoordde en zijn eigen dood in scène zette in een moord-zelfmoord.

De trailer volgt op het grote Eat the Rich Killer moment van de finale van het middenseizoen en toont Joe's relatie met Rhys nu zijn identiteit bekend is. Terwijl hij zich kandidaat stelt voor burgemeester, lijkt Rhys geïnteresseerd in het voortzetten van een relatie met Joe, ook al verzet hij zich daartegen. Maar de grootste wending van allemaal is de mysterieuze terugkeer van Pedretti als Love.

Het valt nog te bezien of You seizoen vier zal laten zien dat Love haar beproeving op de een of andere manier heeft overleefd of slechts een geest is in Joe's verbeelding. You heeft een geschiedenis van het terugbrengen van Joe's voormalige slachtoffers, maar er is een precedent voor beide opties. Het eerste seizoen liet sterk doorschemeren dat hij het vorige slachtoffer Candace (Ambyr Childers) had vermoord voordat ze in seizoen twee terugkeerde om een ravage aan te richten. Hij had echter ook spookachtige visioenen van zijn slachtoffer van het eerste seizoen, Guinevere Beck (Elizabeth Lail), dus beide opties kunnen het antwoord zijn.

You

Wie graag meer wil weten over het lot van Love wordt helaas niet geholpen door de Caroline Kepnes-romans, waarop de serie is gebaseerd. Hoewel het eerste en tweede seizoen grotendeels het verloop van de boeken volgden, week seizoen drie min of meer volledig af van het derde boek, 2021's You Love Me. Behalve dat Joe een bibliothecaris stalkt, werd bijna elk detail veranderd, inclusief het uiteindelijke lot van Love. In feite zijn Love en Joe niet eens samen in de roman, met de familie Quinn die betaalt voor Joe's nieuwe identiteit in ruil voor het feit dat hij nooit in de buurt van hun kleinzoon komt, dus ze is niet bij de hand voor hem om te vermoorden zoals hij doet in de finale van You seizoen drie.

Hoewel Love en Joe in de hele roman confrontaties hebben, is de vorm van hun relatie in het boek heel anders dan op het scherm. Zo heeft geen enkele eerdere You-uitgave een ontmoeting gekend zoals die in de nieuwe trailer. Hoewel dit betekent dat het spannend wordt om te kijken en te ontdekken wat er werkelijk gebeurt, is er geen manier om nauwkeurig te raden wat er zou kunnen gebeuren.
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You