Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen Netflix-serie You

De rollen lijken te zijn omgedraaid voor Penn Badgley's Joe in het vierde van Netflix's You.

In de eerste trailer voor het komende seizoen bevindt Joe Goldberg, die de identiteit van professor Jonathan Moore heeft aangenomen om aan zijn verleden te ontsnappen met een verhuizing naar Londen, zich nu in het vizier van een moordenaar die de Eat the Rich Killer wordt genoemd.

De verhaallijn van het vierde seizoen: "Nadat zijn vorige leven in vlammen opging, is Joe Goldberg naar Europa gevlucht om aan zijn "rommelige" verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te streven. Maar Joe bevindt zich al snel in de vreemde nieuwe rol van onwillige detective als hij ontdekt dat hij misschien niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en stoppen van degene die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites..."

You

In de trailer ontvangt Joe onheilspellende sms-berichten van de vermoedelijke moordenaar die onthullen dat hij in de gaten wordt gehouden, zoals "Mooi jasje, bruin is jouw kleur."

"Ik vluchtte voor dit alles," zegt Badgley's Joe. "Maar één van jullie houdt me in de gaten. Een van jullie verbergt zich in het zicht. Dus, wie ben jij?"

Badgley wordt in seizoen vier vergezeld door Charlotte Richie, bekend van Call the Midwife en Ghosts (2019) op de BBC, en Lukas Gage van The White Lotus.

Tilly Keeper (EastEnders), Amy-Leigh Hickman (Safe), Ed Speelers (Outlander) spelen ook mee en Tati Gabrielle herpakt haar rol van Marienne Bellamy uit het vorige seizoen.

You wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television. Greg Berlanti, Sera Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, John Scott, Neil Reynolds, Michael Foley en Justin Lo dienen als uitvoerende producenten.
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You