Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor You

Nog voor de start van het derde seizoen heeft Netflix de populaire serie You vernieuwd met een vierde seizoen.

Met in de hoofdrollen Penn Badgley (foto) en Victoria Pedretti, is You ontwikkeld door Sera Gamble en Greg Berlanti, en Gamble dient ook als showrunner. Castingnieuws voor het nieuwe seizoen wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.



You is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes, draait om "Wat zou je doen voor de liefde?" Joe Goldberg, een man die bijna alles zal doen als de liefde op het spel staat.

In het derde seizoen zijn Joe (Badgley) en Love (Pedretti (foto), getrouwd en ouders geworden, verhuisd naar de zwoele enclave Madre Linda in Noord-Californië, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mama-bloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar is bang voor de dodelijke impulsiviteit van Love. En dan is er zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was, naast de deur wonen? Uit een kooi in een kelder ontsnappen is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die je trucs kent? Dat zal een veel gecompliceerdere ontsnapping blijken te zijn.



“Toen we Carolines roman lazen, waren Greg en ik meteen geobsedeerd door Joe Goldberg en zijn verwrongen wereldbeeld. En het was opwindend om te zien hoe Penn Joe tot een griezelig maar meeslepend leven bracht. We zijn enorm dankbaar dat Netflix zo'n enorme steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld het leuk hebben gevonden om te zien hoe Joe het de afgelopen drie seizoenen echt helemaal verkeerd heeft gedaan, zei Gamble. “Het hele You- team is enthousiast om nieuwe, donkere facetten van liefde te ontdekken in seizoen vier.”

Seizoen drie begint op vrijdag 15 oktober en is wereldwijd op Netflix te streamen.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You