Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Seizoen drie van You heeft een start(geboorte)datum

Een bijzonder aankondiging voor You zo zou je de video wel kunnen noemen. Het lijkt wel een geboortekaartje...bijna dan.

Netflix heeft de startdatum aangekondigd van het derde seizoen van de serie You met Penn Badgley en Victoria Pedretti in de hoofdrol. You is ontwikkeld door Sera Gamble en Greg Berlanti en gebaseerd op Caroline Kepnes' bestseller You and Hidden Bodies. De serie staat in de top tien van meest populaire series op Netflix in 2019 op de vijfde plaats.

Video on youtube


In seizoen drie van You zijn Joe (Badgley) en Love (Pedretti, foto), getrouwd met baby, verhuisd naar de zwoele enclave Madre Linda in Noord-Californië, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mama-bloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar is bang voor de dodelijke impulsiviteit van Love. En dan is er zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was naast de deur wonen? Uit een kooi in een kelder ontsnappen is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die je trucs kent?


Op 15 oktober zal het derde seizoen van start gaan bij Netflix.
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You