You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Scott Speedman in derde seizoen You

Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.

Eerder deze week werden er al twee nieuwe castleden van You bekend gemaakt. Shalita Grant (NCIS: New Orleans) en Travis VanWinkle (The Last Ship) voegen zich bij de cast in het derde seizoen van de thrillerserie. Acteur Scott Speedman (Animal Kingdom (2016)) kan zich nu ook toevoegen aan het rijtje, die naast Grant en VanWinkel ook bestaat uit Penn Badgley (Gossip Girl) en Victoria Pedretti (The Haunting).

Speedman gaat de rol van Matthew vervullen, hij is een succesvolle CEO, man en terughoudende vader. Door een verborgen emoties is hij is terughoudend, soms mysterieus en heeft hij de neiging om zich terugtetrekken. You werd door Sera Gamble (Supernatural) en Greg Berlanti (Blindspot) bedacht en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes.


Scott Speedman
Vorige aflevering
Love, Actually
Love, Actually
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Gisteren, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Gisteren, 12:00
2
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00