You

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Twee nieuwe castleden voor derde seizoen You

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.

You werd afgelopen januari vernieuwd met een derde seizoen. Het derde seizoen wordt in 2021 verwacht en zal net als de voorgaande seizoenen uit tien afleveringen bestaan. Netflix heeft bekend gemaakt dat Shalita Grant (NCIS: New Orleans) en Travis VanWinkle (The Last Ship) zich bij de cast van de drama serie voegen. Grant zal te zien zijn in de rol van een 'Mom-fluencer' en VanWinkle speelt de rol van Cary, die bevriend raakt met Joe.


You is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes en draait om moordenaar Joe Goldberg (Penn Badgley, Gossip Girl), die moet leven met zijn fouten en verlangens. In het tweede seizoen was Joe geobsedeerd door Love Quinn (Victoria Pedretti, The Haunting), die ook in het derde seizoen zal terugkeren. De serie is afkomstig van Lifetime (US), maar is overgenomen door Netflix.
Vorige aflevering
Love, Actually
Love, Actually
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1