You Can't Do That on Television

-
23 min
Komedie
Volg deze serie
10seizoenen/144afleveringen/1979 - 2004 
NetwerkCTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19792004 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:CTV
You Can't Do That on Television is een Canadese komedieserie van de zender CTV. De serie ging in première op 3 februari 1979.

Dit was een sketch-comedyshow voor jonge volwassenen die erg populair was in de jaren tachtig. Het begon in 1979 als een (gedeeltelijk) live, lokale show in Ottawa, Canada, met komedie, muziekvideo's (of muzikale gasten) en lokale, telefonische wedstrijden. Na twee seizoenen (waarvan de laatste later in het nieuwe formaat werd gemonteerd wanneer het nationaal en internationaal vertoond werd), veranderde het formaat van de show in een sketch-komedie van een half uur. Het behield dit formaat voor de rest van zijn 11-jarige run. Deze show had een enorme impact. Het werd in 1981 opgepikt door het jonge Amerikaanse netwerk Nickelodeon, dat pas een jaar eerder nationaal was geworden. Dit was de eerste grote show van het netwerk en maakte het netwerk tot wat het nu is. YCDTOTV werd een van de meest populaire kinderprogramma's van het decennium en bevatte een wisselende cast van zeer getalenteerde acteurs en actrices. Het was een heel grappig programma met veel humor die niet alleen op kinderen was gericht, maar ook op volwassenen. De show gaf ons veel geweldige catch-frases en gedenkwaardige personages als B
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 7
0 / 20
Seizoen 8
0 / 5
Seizoen 9
0 / 25
Seizoen 10
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie You Can't Do That on Television.