Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Josh Holloway keert terug in vierde seizoen Yellowstone (2018)

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.

In juni 2019 is al besloten dat er een derde seizoen zal volgen. Dat zal deze zomer verschijnen. En inmiddels heeft Paramount al een vierde seizoen besteld. John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Maar er zijn voortdurend problemen met de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.


Josh Holloway

Het vierde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Daarin zal acteur Josh Holloway (Lost) ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, president van Paramount Network, is trots op de serie Yellowstone (2018), die goed bekeken wordt. “Het is erg filmisch. Het heeft topacteur Kevin Costner. En de serie kenmerkt zich door diepe, rijke, gecompliceerde personages. Daar kunnen we dus nog wel even mee doorgaan.”

Video on youtube
Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Yellowstone (2018)