Yellowstone (2018)

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Josh Holloway keert terug in vierde seizoen Yellowstone (2018)

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.

In juni 2019 is al besloten dat er een derde seizoen zal volgen. Dat zal deze zomer verschijnen. En inmiddels heeft Paramount al een vierde seizoen besteld. John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Maar er zijn voortdurend problemen met de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.


Josh Holloway

Het vierde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Daarin zal acteur Josh Holloway (Lost) ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, president van Paramount Network, is trots op de serie Yellowstone (2018), die goed bekeken wordt. “Het is erg filmisch. Het heeft topacteur Kevin Costner. En de serie kenmerkt zich door diepe, rijke, gecompliceerde personages. Daar kunnen we dus nog wel even mee doorgaan.”

Vorige aflevering
The Beating
The Beating
03x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1