Yellowstone (2018)

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Josh Holloway keert terug in vierde seizoen Yellowstone (2018)

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.

In juni 2019 is al besloten dat er een derde seizoen zal volgen. Dat zal deze zomer verschijnen. En inmiddels heeft Paramount al een vierde seizoen besteld. John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Maar er zijn voortdurend problemen met de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.


Josh Holloway

Het vierde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Daarin zal acteur Josh Holloway (Lost) ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, president van Paramount Network, is trots op de serie Yellowstone (2018), die goed bekeken wordt. “Het is erg filmisch. Het heeft topacteur Kevin Costner. En de serie kenmerkt zich door diepe, rijke, gecompliceerde personages. Daar kunnen we dus nog wel even mee doorgaan.”

Vorige aflevering
Sins of the Father
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00