Yellowstone (2018)

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Josh Holloway keert terug in vierde seizoen Yellowstone (2018)

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.

In juni 2019 is al besloten dat er een derde seizoen zal volgen. Dat zal deze zomer verschijnen. En inmiddels heeft Paramount al een vierde seizoen besteld. John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Maar er zijn voortdurend problemen met de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.


Josh Holloway

Het vierde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Daarin zal acteur Josh Holloway (Lost) ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, president van Paramount Network, is trots op de serie Yellowstone (2018), die goed bekeken wordt. “Het is erg filmisch. Het heeft topacteur Kevin Costner. En de serie kenmerkt zich door diepe, rijke, gecompliceerde personages. Daar kunnen we dus nog wel even mee doorgaan.”

Vorige aflevering
The World Is Purple
The World Is Purple
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00