Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en datum voor tweede seizoen Yellowstone

Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van Paramount Network. De serie ging in première in juni 2018. Paramount heeft gemeld dat het tweede seizoen van start gaat op 19 juni 2019.

John Dutton, gespeeld door Kevin Costner, bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Hij heeft te maken met constante aanvallen van de partijen die naast zijn gebied actief zijn: landontwikkelaars, eigenaren van een Indiaas reservaat en de beheerders van het eerste nationale park van Amerika.

Het tweede seizoen zal ook tien afleveringen krijgen. Het eerste seizoen trok meer dan vijf miljoen kijkers per aflevering, tot vreugde van Paramount. In het tweede seizoen blijven de Duttons vechten voor hun ranch, terwijl het gevaar overal om hen heen schuilt. Hun imperium dreigt helemaal af te brokkelen. In de cast van Yellowstone (2018) zitten ook ook Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White en Gil Birmingham. Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Yellowstone (2018)